Jak se zrodil Tantra Festival - Vize

15.10.2011 15:28

Vesmír vyslyšel náš záměr a poslal nám nápad ZORGANIZOVAT TANTRA FESTVAL. A tak jsme se jednoho podzimního odpoledne sešly, abychom vytvořily přesnou vizi. Náš sešítek určený pro kreativní nápady dostává pořádně zabrat - ukázka jedné stránky je níže.

 

VIZE TANTRA FESTIVALU:

Tantra festival je příležitostí pro 300 lidí setkat se v atmosféře lásky, radosti, otevřenosti a přirozenosti. Je to prostor, kde se mohou potkat spřízněné duše, navázat nová přátelství a rozvinout zajímavé projekty. Prostor, který zve k tomu být spolu, odpočívat, tančit, jen tak si užívat a hrát  .. to vše v harmonickém a láskyplném prostředí, které podporuje objevování a osobní růst.

Tantra festival je prostorem pro tantra učitele, kde mohou sdílet své dary s širokým publikem. Začínající, zkušení i top tantra učitelé budou vzájemně spolupracovat a obohacovat se navzájem. Někteří poprvé vystoupí v České republice a obohatí tak naši scénu o nové pohledy. O hluboké prožitky účastníků se zaslouží i vynikající hudebníci ve svých večerních živých vystoupeních.

Deepa, říjen 2011

 

 

letacek.cz
www.letacek.cz
přehledný katalog akcí
pro osobní růst v ČR

 

Kontakt

Oslava Života / Celebration of Life Deepa - Šárka Kmochová +420 777 246 812 deepa@oslavazivota.cz