Jak se zrodil Tantra Festival: Záměr

04.05.2011 14:15

Jedno květnové odpoledne jsme spolu s Anet Langerovou už po několikáté pocítily touhu vytvořit náš společný projekt. Otevřely jsme tedy náš sešit určený pro kreativní nápady a začaly zapisovat:

 

 NÁŠ SPOLEČNÝ ZÁMĚR S ANETOU LANGEROVOU: 

Využíváme svých darů proto, abychom vytvářely pro lidi prostor, kde se budou probouzet ke své živosti a radosti, otevírat se lásce a pocitovosti a uvědomovat si svůj nekonečný tvůrčí potenciál. Naše projekty jsou v souladu s naším životním posláním a vedou nás na naší cestě radosti, lásky a potěšení. Obě nás tyto projekty nesmírně baví a naplňují. Cítíme se při jejich přípravě a realizaci naprosto živé, radostné a na správné cestě. Plně využíváme svých schopností a dalších darů bez jakýchkoli omezení.
Naše projekty jsou jedinečné a naši klienti si nás jednoduše a rychle nacházejí, protože to, co my nabízíme, a to, co oni potřebují, se naprosto jedinečně potkává. Jsme vděčni existenci a životu, že vše tak nádherně plyne.
Naše společné projekty jsou ziskové a zajišťují nám finanční a časovou nezávislost. Začínají se uskutečňovat na podzim 2011 a v plné míře se manifestují v roce 2012.


VYSÍLÁME TENTO ZÁMĚR VESMÍRU, ABY MOHL PODPOŘIT JEHO MANISFESTACI. V DŮVĚŘE SE OTEVÍRÁME SIGNÁLŮM A IMPULZŮM O MOŽNÉ FORMĚ A PODOBĚ NAŠEHO ZÁMĚRU, A S VNÍMAVOSTÍ PŘISTUPUJEME KE VŠEM PŘÍLEŽITOSTEM, KTERÉ NÁM V TÉTO SOUVISLOSTI POMŮŽE VYTVOŘIT.

 

Anetiny dary: otevřenost, autenticita, vášeň, radost, silná energie, spojování lidí dohromady, pozitivní naladění, talent pro práci se skupinou, probouzení lásky a světlých stránek
Moje dary: energie, optimismus, radost ze života, inspirace druhých k akci, odvaha, schopnost realizace, organizační talent, profesionalita, probouzení vášně, živočišnosti a temných stránek

 

Deepa, květen 2011

....................................................................................

Jak to všechno dopadlo? Čtěte dále v blogu.

 

letacek.cz
www.letacek.cz
přehledný katalog akcí
pro osobní růst v ČR

 

Kontakt

Oslava Života / Celebration of Life Deepa - Šárka Kmochová +420 777 246 812 deepa@oslavazivota.cz